Boeken

IMG20220909134159

Ik heb samen met mijn gids Mo een boek geschreven: "Tijd voor Verandering". Het is een boek voor iedereen die op zoek is naar zijn/haar oorsprong. Er staan goede tips in om zelf contact te maken met je eigen gids. Dit is niet slechts voorbehouden voor een enkeling! Iedereen mag dit gaan ervaren. Je leven zal er zoveel rijker van worden.

De hele zielenreis wordt beschreven. En ook volgt u al mijn moeilijke vragen die ik mijn gids Mo heb gesteld. Openhartig wordt er antwoord gegeven op al mijn vragen.

IMG20240219100831

Het is een boek dat u inzicht geeft in uw dromenleven. Je maakt heel veel mee in een droom, maar hoe kunnen we deze dromen duiden? Welke informatie wordt er uitgewisseld tussen u en uw gidsen? Een mooi boek, door de gidsen van mij geschreven. Het bevat dromen van mijzelf, mijn cliënten en fictieve dromen. Om een goed beeld te schetsen over uw eigen dromen.

Ook mijn derde boek 'Het is een klein wonder' is op weg om u weer een stapje verder te brengen op uw levensreis. Het beschrijft de strijd tegen ziekte en het lichamelijke stuk in je eigen goddelijkheid, de drie-eenheid van lichaam, geest en ziel.

Wilt u een van mijn boeken toegestuurd krijgen? Voor €30,- krijgt u het thuisbezorgd. Komt u het boek zelf halen, dan kost het €24,95.