Kinesiologie voor mensen

Lichamelijke problemen
Bij lichamelijke problemen, leerproblemen of chronische klachten kun je bij de kinesiologie terecht.
Ik ben geen dokter, maar kan je wel verder helpen. Ook hier heb ik een holistische benadering, dus kijk naar het geheel, en zoek ik naar het onderliggende probleem. Verwacht dus niet dat het in één keer genezen is, maar wees open om naar de onderliggende problematiek te kijken.

Rouwverwerking 

Rouwen is geen aanstellerij. Alle mensen krijgen te maken met verlies. Er is geen één goede manier om verlies te verwerken. Ieder doet dit op zijn of haar eigen manier. Graag helpen mijn gids Mo en ik, bij het verwerken van het verlies van een naaste, of een geliefd dier. Soms kan verlies erg traumatiserend zijn. U kunt rekenen op een luisterend oor. Ondersteuning door middel van een Bach Bloesem, of met de Universele Energie is mogelijk. Emoties worden geheeld op geheel eigen wijze!

Soms met een goede energiedrager, soms rechtstreeks door in de emoties te kruipen en te doorvoelen. Goede gevoelens worden versterkt, negatieve emoties afgevlakt. Soms mag ik helpen een traumatische ervaring te helpen helen. Ik kan u verzekeren dat de herinnering in tact blijft, alleen de nare gevoelens zullen direct verminderen. Gids Mo weet exact wat te doen om u weer rustig te krijgen. Voel u beschermd door de liefde uit het Universum.