Kinesiologie voor dieren

Zelf ben ik al jaren werkzaam in de dierensector. Als hondentrimster en als dierenpension- en asielmedewerkster. Na de opleiding van kinesioloog is de specialisatie van de dieren dan ook een logisch gevolg. Ik kan op een uitstekende manier communiceren met dieren en ik ben graag bereid te helpen vertalen wat je dier je heeft te vertellen. Dus vertoont je dier gedrag dat anders dan anders is, of heeft het chronische klachten waar een dierenarts weinig mee kan dan zou kinesiologie een goede oplossing kunnen zijn.

Dieren kunnen niet denken. Toch hebben ze wel emoties. Heel veel eigenaren dichten het dier menselijke gevoelens toe. Maar dit is niet juist. Het dier voelt wél precies aan wat er aan de hand is. Het effect van de eigenaar op het dier is enorm. Als je zelf niet goed in je vel zit, dan reageert het dier hier op. Toch weet het dier niet wat er in je hoofd speelt. Het dier reageert alleen op de energie die je op dat moment uitstraalt.

Dieren herkennen wel mensen en dieren. Ze hechten zich ook aan hun verzorger. Pas op met vermenselijking van het dier. Ook al lijkt het alsof het dier je verstaat, de woorden zelf verstaat het dier niet. Alleen de manier waarop het gezegd wordt komt binnen bij het dier. Als je bijvoorbeeld heel lief tegen het dier praat, maar woorden zegt die de vreselijkste dingen betekenen, dan reageert het dier op de intonatie en de energie van de eigenaar, niet op wat er nu precies gezegd wordt. De uitstraling van de energie van de eigenaar wordt weerspiegelt in het dier. Dus als je liefdevol met je dier omgaat, krijg je liefde terug. Beetje kort om de bocht, maar zo werkt het wel. Daar kun je van verzekerd zijn.

Dit geldt voor alle dieren. Zelfs een vrije vogel is gevoelig voor je gemoedstoestand. Als de vogel je wil benaderen op een terrasje bijvoorbeeld. Terwijl die vogel toch een duidelijk belang heeft, namelijk: voer!

Begeleiding
Dieren moeten te handhaven zijn in onze maatschappij. Wanneer je problemen ervaart bij het opvoeden of heropvoeden van jouw dier, kan de kinesiologie ondersteunend werken. Ik heb ruime ervaring met allerlei soorten dieren. Ook dieren met een rugzakje. Ik wil je graag helpen, zodat je weer met plezier samen leeft. Hierbij maak ik gebruik van kinesiologie om het dier te ondersteunen en mijn ervaring met dieren om je te vertellen hoe je het beste met je dier kunt omgaan.

Dus bij problemen met je dier kun je de hulp inschakelen van een kinesioloog. Trek maar aan de bel!