Behandelen met energie

Om je een idee te geven van een energiebehandeling, zal ik uit leggen wat je van mij kunt verwachten. Ik sta in nauw contact met mijn gids door het automatisch schrift en mijn helderhorendheid. Dit zijn al 2 begrippen die misschien de nodige uitleg behoeven. Het automatisch schrift wil zeggen dat ik mijn hand laat leiden door mijn gids. De energie zelf maakt de beweging van mijn spieren zodat ik als vanzelf schrijf. Daarbij gebruik ik ook mijn helderhorendheid. Ik hoor namelijk als ik rustig ben, de energie in mijn gedachten. Het is niet zo dat ik allerlei stemmen hoor, tenzij dit gewenst is. Meestal hoor ik alleen mijn eigen gids. Alle gidsen staan met elkaar in verbinding, dus heb ik hier genoeg aan om jou te kunnen helpen.

Met allerlei klachten kun je bij mij terecht. Zelf heb ik de nodige levenservaring, dus schroom niet om contact op te nemen. Ik beloof dat ik alle tijd voor je zal nemen. Misschien vind je het wat spannend om je door de Universele energie te laten behandelen, maar ik kan je verzekeren dat dit gevoel niet nodig is. Als je eenmaal hebt gevoeld hoe deze energie te werk gaat, is de angst wel weg. Het is namelijk pure liefde waar ik mee werk! Het maakt niet uit met welk probleem je bij me komt, uiteindelijk heelt liefde het allerbest.

Toch kan het voorkomen dat je nog niet klaar bent om je helemaal over te geven aan de energie. Dan zorgt mijn gids er voor dat je dit krijgt te horen via het automatisch schrift. Ik schrijf dan een persoonlijke boodschap vanuit het universum op voor jou. Zodat je dit nog eens kunt nalezen en op je in kunt laten werken. Want ook geschreven woorden bevatten de zo nodige energie. We zijn dus echt een team, mijn gids en ik. En we zijn er niet op uit om je zonder resultaat naar huis te sturen. De hulpvraag heb je gesteld als je mij een berichtje doet en de afspraak maakt. Dan mag de energie in actie komen. En die mag gerust nog doorwerken als jij inmiddels al weer thuis bent. In wezen krijg je veel meer energie dan wat ik jou persoonlijk kan geven in onze sessie die we samen doen. De energie werkt nog lang door in je lichaam, geest en ziel. Durf jij het aan om je door de allerbeste te laten helpen? Namelijk de energie zelf? Neem dan contact op, en ik vertel je er meer van. Ellen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *