Dromen zijn bedrog

De meeste dromen zijn bedrog, zo klonk het liedje. Maar is dit wel zo? Wat voor waarheid schuit er in dromen? Je brein wordt tijdens de slaap in staat gesteld om gebeurtenissen te verwerken en op te slaan in het geheugen. Maar ook wordt je tijdens het dromen geholpen door je gidsen. De energie komt tijdens de slaap in je brein. Op deze manier kunnen boodschappen worden doorgegeven aan het onderbewustzijn. Meestal herinner je je niet veel van je dromen de volgende ochtend. Dit is niet erg, je onderbewustzijn heeft de boodschap ontvangen en gaat handelen overeenkomstig naar wat er is doorgegeven door je gids. Een voorbeeld:

Je droomt dat je gedwongen gaat verhuizen naar een grotere woning. Eigenlijk wil je dit niet, maar bij het bereiken van je eigen woning zie je dat je vrienden al zijn gestart met het inpakken van de spullen. Meubels worden meegenomen door de verhuizers. Je besluit dat het dan toch echt tijd is geworden om te aanvaarden dat je naar een andere woning gaat. Je besluit een rondje door de nieuwe woning te maken, en kijk daar, je merkt ineens wat een zee van ruimte je hebt in je nieuwe woonkamer. Het nare gevoel van te moeten vertrekken uit je oude woning maakt plaats voor vreugde over de enorme ruimte die de nieuwe woning biedt.

De uitleg van deze droom is de volgende: wees niet bang voor verandering, maar stroom mee met wat er om je heen gebeurt. Als je voor een voldongen feit geplaatst bent, kun je je heel druk maken, maar je kunt je er ook bij neerleggen. Het heeft geen zin je er druk over te maken, want je hebt er geen invloed op. En wie weet is deze verandering wel een verkapte zegening. Krijg je meer ruimte in je binnenste voor andere zaken. Stroom mee met wat er gebeurt, en probeer niet tegen de stroom van de energie in te werken.

Als je in een droom een gebouw of huis ziet, en je voelt dat dit jouw huis is, dan gaat het over jouw binnenwereld. Je ziel huist in jouw lichaam. stroom mee, volg je ziel en blijf er niet tegen vechten! Mo

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *