Een nieuw jaar

Vanmorgen heb ik samen met mijn gidsen mijn boek afgerond. Het afgelopen jaar was een bijzondere tijd, voor iedereen. Alle mensen zijn door de omstandigheden uit hun comfortzone gehaald. De een vond het eigenlijk goed te doen, de ander vind het verschrikkelijk. Ik denk dat iedereen dit wel herkent. Samen moeten we er iets van maken de komende periode. Het watermantijdperk gaat over samenwerking. Doe dit zoveel mogelijk. De individualiteit zal steeds minder belangrijk worden. Samen met je geliefden dingen ondernemen is toch het leukste wat er is? Doe dit dan ook van harte. En geniet nog even van het feit dat je geen bezoekjes uit fatsoen hoeft te brengen, waar je eigenlijk geen zin in hebt. Leg je nog even neer bij de geldende regels. Wat je niet kunt veranderen, kun je maar beter naast je neer leggen. Ook zullen steeds meer mensen verbinding voelen met de wereld na de onze. Zowel qua energie, als door communicatie. Wilt u hier hulp bij? Dan kunt u me bereiken per telefoon of mail. Schroom niet en bel gerust. We vinden vast een mogelijkheid om met elkaar te praten. Voor de komende periode ben ik klaargestoomd door mijn gidsen. Ik help u graag samen met Mo op weg in het watermantijdperk

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *