Energiewerk ondergaan

Het is heel moeilijk uit te leggen wat er precies gebeurt bij energiewerk. Maar we gaan een poging doen het uit te leggen. Wij gidsen lezen je gedachten. We weten dus ook waar je pijn zit. Zowel lichamelijke pijn als je zielenpijn. Indien je een hulpvraag hebt gesteld, vanuit je hart, dan mogen wij in actie komen. We zeggen vanuit je hart, omdat het te maken heeft met de echtheid van de vraag. Ben je echt bereidt je over te geven aan de hulp van de goddelijke energie? Dan helpen we je graag. Kom je met een soort nieuwsgierigheid, maar ben je niet met de juiste intentie bij de hulpverlener, dan zal er vrij weinig veranderen. De vraagsteller en de hulpverlener moeten met de juiste intentie werken. Ja, de hulpverlener ook. Het moet niet alleen maar een kwestie van geld verdienen zijn. De hulpverlener moet ook echt willen helpen vanuit het hart. Daarom is het ook zo belangrijk dat je een hulpverlener zoekt die bij jou past! Waar je het goed mee kunt vinden, en waar jij je verhaal kwijt kunt. Compassie is hier het sleutelwoord. Onze energiewerkers kiezen wij zorgvuldig, en leiden wij zelf op. Pas als wij vinden dat ze goed genoeg weten wat ze doen, pas dan gaan ze aan het werk met de goddelijke energie.

En dan ben je bij een medium. Wat verwacht je dan? Heb je je hulpvraag helder? Weet je waarom je zo’n verdriet hebt, of weet je waarom je vast loopt en je hulp nodig hebt die je niet in de reguliere zorg kunt krijgen? Dan zou je bij een medium terecht kunnen. Verwacht geen toekomstvoorspeller, daar doen we niet aan. We zijn er om je te helpen, we gaan niet jou leven voor je uitstippelen. Het is de bedoeling dat je vrije wil houdt, en dat je zelf je keuzes maakt. En door die keuzes die je maakt, ook zelf de gevolgen wilt accepteren.

Een voorbeeld: er komt een cliënt die last heeft van stress. Het uit zich in hoofdpijn, chagrijnige buien, huilbuien, nekpijn etc. Allemaal vrij vage klachten. Wij laten het medium vragen stellen aan de cliënt, tenzij de cliënt zelf al heel veel verteld. In dat geval zullen we eerst luisteren. Wij gidsen horen ook de gedachten die in het hoofd spelen van de cliënt, zonder dat de hulpverlener hier weet van heeft. Wij voelen als het ware de juiste trigger, die de stress veroorzaakt. Dit heeft te maken met verleden, onverwerkte emoties, nog rauwe pijnpunten dus. Omdat je dit niet verwerkt hebt, zal je iedere volgende keer dat je iets soortgelijks meemaakt, weer op dezelfde manier reageren. Maar misschien kan het wel anders. Als gids heel je dit met pure liefde. Onze energie is liefde. Het gedeelte in je lichaam of geest zal dus worden bezocht door de goddelijke energie. Voor mensen is dit een vreemde gewaarwording. Het kan zijn dat je wordt gevraagd op te staan. Plotseling begin je als vanzelf te bewegen. Alle pijnlijke plekken in je lichaam kunnen worden bewogen door de energie zelf. Er hoeft geen mensenhand aan te pas te komen. Zit de pijn in je ziel, dan kan er worden gevraagd nogmaals het gebeuren in je hoofd te herbeleven, zodat we kunnen helen in je hoofd. Vaak gaat dit gepaard met een doffe zware druk in je hoofd. Tranen beginnen te stromen, de emoties worden losgemaakt. Emoties horen namelijk niet vastgezet te worden, maar emoties moeten stromen. Het moet gevoeld en doorleefd worden.

Energiewerk is zwaar werk. Tijdens de behandeling kun je je misselijk voelen, hondsmoe zijn, gapen, boeren etc. Het hoort er allemaal bij. Er wil iets uit je lichaam, laat het gebeuren. Wees niet bang, we willen echt heel graag helpen. En het medium waar je dit soort dingen zult ondergaan heeft eerst zelf alles aan den lijve ondervonden. Ook zij hebben zelf heel wat moeten helen voor ze een ander kunnen bijstaan, bedenk dat goed. Voel je welkom, de energie is ook voor jou. Je verdient een prettiger leven. Wij helpen je graag op weg, de rest mag je zelf doen. Gids Mo

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *