Mo en Mi

Mijn gids Mo heeft me uitgelegd dat Mo een ander woord is voor God. Mijn gids is een gedeelte van God die zich bezighoudt met mij. Mijn zielennaam is Mi. Dit betekent vrouw. Samen hebben we voorafgaand aan het begin van mijn levens afgesproken om elkaar geen verplichtingen op te leggen, maar mogelijkheden. Mogelijkheden om de ziel te laten groeien. Natuurlijk vind ik dit een moeilijke materie om zomaar hier neer te zetten. Toch is dit de waarheid. Ieder mens heeft in de Lichtsferen een tweelingziel die hem of haar uitdaagt om te groeien. Die tweelingziel is vaak je gids in het leven, maar het kan ook zijn dat deze ziel samen met je levens leeft. Het mooie aan deze belofte is, dat je een eenheid vormt met je tweelingziel. Je gids zorgt ervoor dat precies die dingen op je levenspad komen, die je nodig hebt om te groeien. Het zullen niet altijd gemakkelijke dingen zijn. Je leert immers het meeste door de dingen die verkeerd gaan? De kunst is deze moeilijke omstandigheden te verwelkomen als een nieuwe uitdaging. Hoe ga ik er deze keer mee om? Welke keuzes maak ik? Niemand hoeft erover in te zitten dat het niet goed komt. Later als je weer in de Lichtsferen komt, zal alles duidelijk zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *