Verwachtingspatroon voor een mediumconsult

Als u bij mij een consult vraagt, is het goed om te weten wat ik voor u kan doen. Ik kan aan de hand van een vraag voor u aan het werk, maar u mag ook blanco bij mij binnenstappen. Dan ga ik ter plekke voor u aan het werk.

Wat voor vragen kan ik voor u beantwoorden?
Vragen over hoe het gaat met onze ziel als we overgaan naar het hiernamaals. Ook kan ik vaak contact leggen met een overleden geliefde. Dit doe ik in samenwerking met mijn gids Mo. Hij is mijn steun en toeverlaat in de wereld na de onze. Maar ook in deze wereld kan ik hem horen en zien.

Soms vragen mensen wel eens hoe het nu is om contact te hebben met een overleden iemand.
Dat ga ik u proberen uit te leggen. Mijn gids is al sinds mijn conceptie bij mij. Hij kent mij dus door en door. We hebben samen vele levens geleefd. Het was voor hem dus ook een verrassing dat het eindelijk lukte om contact te krijgen met mij. We kunnen elkaar horen door middel van telepathie.
De gedachten van mij worden door hem gehoord. En als ik antwoord krijg, gaat dat op dezelfde manier. Ik ontvang zijn “stem” in mijn hoofd.
Zo kom je veel te weten over de wereld na de onze.

Ook hebben wij samen een boek geschreven over de weg die je ziel doorloopt. Dit boek begon als automatisch schrift.
Ik heb mijn gids gevraagd mijn hand over te nemen. Dit gebeurde! Ik was zo blij een antwoord te krijgen op al mijn vragen. Daarna heb ik mijn helderhorendheid en helderziendheid ontwikkeld. Dat dit een verrijking van je leven is, hoef ik denk ik niet te vertellen?

Wat het doel is van je leven, hoe het gaat met mensen die overleden zijn. Dit soort vragen, daar willen we allemaal een antwoord op toch?
Op deze vragen mag u een antwoord verwachten als u bij mij een consult boekt. To the point, zonder omhaal, kan ik u vertellen wat me doorgegeven wordt.
Hier en daar zal het ook vast een beetje prikken, want mijn gids is niet van het voorzichtige.
Hij zegt wat hij denkt, en zo geef ik het door. Wie durft? Een consult zal zo’n anderhalf uur in beslag nemen en kost € 60,=.

2 gedachten over “Verwachtingspatroon voor een mediumconsult”

  1. Wat ontzettend mooi dat jij je diensten beschikbaar stelt. De blogs die schrijft zijn interessant om te lezen. Op het moment dat ik accepteerde dat ik misschien wel wat hulp kon gebruiken moest ik dan ook gelijk aan jou denken. Wat fijn dat de energie mij wou helpen weer stabiel te worden. Het is een hele bijzondere gewaar wording, wat ze voor jou opschrijven en hoe ze je helpen. Dat een gedachte/ ervaring je zoveel pijn kan doen, dat het in je lichaam gaat zitten waardoor je uit balans raakt. Het luchtte ontzettend op om met deze overtuigen aan de slag te gaan. Nu de overtuigen terug lezend doet het mij veel minderen en ben ik veel sterker en stabieler geworden. Dank daar voor!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *