Boek: Tijd voor verandering

Samen met mijn gidsen Mo, Winenu en Joshua schrijf ik een boek: Tijd voor verandering.

Het boek gaat over de reis die de ziel maakt nadat het persoonlijke leven stopt, dus na het overlijden. Je ziel gaat dan weer naar huis. Je ziel wordt geheeld, en je gaat weer genieten in de Bron. Tot dat het weer tijd is om weer opnieuw te incarneren. Je gaat dan samen met je gids een plan schrijven voor je komende leven. Dit neemt geruime tijd in beslag. Reïncarnatie is een daarna een feit. Je gaat opnieuw een leven leiden als een persoon in de materie. Keer op keer op keer. Het is een cyclus die pas ophoudt als je ziel alle ervaringen heeft beleefd die het wil beleven. Daarna ga je over naar een Lichtmeester. Dit is een groep zielen die bij elkaar horen, het is je zielsfamilie zou je kunnen zeggen. Het is dan nog steeds mogelijk dat je gevraagd wordt, om opnieuw te incarneren. Je bent inmiddels al een oude ziel, maar zo nu en dan heeft de wereld jouw ervaring nodig om te sturen. Pas wanneer je overgaat van de Lichtmeester naar de Aartsengel, hoef je geen levens meer te leven. Je blijft dan voorgoed in de Bron, totdat Jaweh anders beslist, maar zover is het nog lang niet.

Het leven wordt een stuk aangenamer als je je eigen gids kunt vinden en met hem of haar kunt communiceren. In ons boek gaan we je ook vertellen hoe je dit kunt aanpakken, en we hopen oprecht dat je dit zal gaan proberen. Iedereen kan schrijven, dus probeer je hand eens te laten leiden door je gids. Het Watermantijdperk is begonnen. Dit duidt op samenwerking. Dit is zo ontzettend belangrijk lieve mensen. Kijk naar elkaar om, zeker in deze moeilijke tijden. Probeer elkaar te helpen waar je kan.

We hopen het boek binnenkort af te ronden en uit te geven. Hou de website in de gaten voor meer info. Liefs Ellen en Mo.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *