Cursus vind jouw eigen gids

Ik ben bezig met het ontwikkelen van een cursus. De naam is er al. En de kennis over het onderwerp heb ik ook. Vanmorgen heb ik de laatste hand gelegd aan de syllabus. De tekst daarvan heb ik, net als de tekst van deze blog, ontvangen via het automatische schrift. Ik hoor in mijn hoofd wat ik op moet schrijven. De gedachten rollen als het ware zo mijn hoofd binnen. Het werkt heel snel. Als ik zelf zou moeten bedenken wat ik allemaal zou willen vertellen zou het er een stuk chaotischer uitzien, geloof me. Op deze manier krijg ik heel gestructureerd de informatie binnen die ik dan alleen nog maar hoef te typen. Het gekke is ook, dat de tekst die ik d.m.v. het automatische schrift binnenkrijg vaak ook veel minder taalfouten bevat, dan wanneer ik hopeloos zelf iets probeer te forceren. Want zo komt het op mij over, als ik er teveel over nadenk. Het zou in de volksmond inspiratie heten, maar inmiddels weet ik beter. Ik weet wie mij de teksten influistert, nl. mijn eigen gids Mo. In de cursus ga ik mijn uiterste best doen het jou ook te leren. Zodat jij met jouw eigen gids kunt communiceren. Het maakt het leven zo’n stuk makkelijker!

Een andere manier waarop jouw gids met je communiceert is via de slaap. Als je droomt worden er heel veel boodschappen aan je onderbewuste toevertrouwd in de zogenaamde Brontaal. Het is een beeldende taal, iedereen snapt het. Ook al lijkt het soms of er van alles gebeurt in je droom waar je niets van begrijpt. Je onderbewustzijn pikt gemakkelijk de tekens eruit die jouw gids je laat weten. Deze “geheimtaal” gaat ook besproken worden tijdens de cursus. Zodat ook jij in staat zult zijn jouw dromen gemakkelijker te duiden.

En tot slot gaan we de Energie natuurlijk voelen, want dat is het allerbelangrijkste. Mensen moeten weer teruggebracht worden naar hun gevoel. Samen mogen we dit gaan beleven. De komende weken zal ik samen met Mo gaan oefenen op het presenteren van de cursus, zodat ik niet met de mond vol tanden sta. Heb je zin om mee te doen? Ik heb nog plaats. De kosten zijn €180,- voor het hele weekend, inclusief eten en drinken en mijn boek: Tijd voor verandering. De locatie is in Sneek. Het Gerecht, Proeflokaal in Sneek. En het is het weekend van 19&20 november 2022. Doe mee! Geef jezelf dit prachtige cadeau. Liefs Mo en Ellen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *