Verhalenavond in Sneek

Wees welkom op de verhalenavond in Sneek op 18 november 2022. Het thema van dit jaar is “De ommekeer”. Ik werd getriggerd door het onderwerp, dus ik heb me opgegeven om mijn verhaal te vertellen. Ik mag gebruik maken van De Popkelder, Havenstraat 6A te Sneek. De toegang is gratis , dus als je zin hebt om te komen, schroom dan niet en kom langs! Ik ga vertellen hoe ik mijn hele leven vooral de dingen deed voor anderen, maar ik besloot door de hulp van mijn gids voor het eerst écht voor mijzelf te kiezen. Omdat ik het anders wilde! Wat er voor nodig was om mij tot inkeer te brengen vertel ik je graag. Misschien kun je er je voordeel mee doen. Ik ga ook vertellen hoe ik tijdens de coronaperiode mijn ontwikkeling tot medium heb doorgemaakt door middel van het automatisch schrift. Inmiddels is samen schrijven met mijn gids echt mijn ding geworden. Het resulteerde al in een boek: Tijd voor verandering. Dit boek geef ik uit in eigen beheer. Doe me gerust een berichtje als je geïnteresseerd bent. Liefs Ellen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *