Geen hocus pocus

Mensen vragen mij wel eens of ik voor een behandeling ook iets moet doen. Een bepaald ritueel of een handeling doen om de energie te laten stromen bijvoorbeeld. Ik kan je zeggen dat ik helemaal niets hoef te doen. Het gaat vanzelf. Dit heeft te maken met de afspraak die ik heb met mijn gidsen. Zij geven mij de energie om een ander te helpen. Het is de bedoeling dat ik zoveel mogelijk mezelf blijf. Ik moet het op mijn manier doen. Dus als ik met jou praat over je probleem waar je mijn ,of liever gezegd de hulp van de Universele Energie, bij nodig hebt, dan zal ik proberen zoveel mogelijk mezelf te blijven. Ik probeer naar je te luisteren en ik probeer te inventariseren hoe het voor jou voelt. Dat is namelijk het allerbelangrijkste. Hoe het probleem voor jou voelt. Wat ik ervan vind is totaal niet interessant, want het is niet mijn leven. Ik zal me dus ook nooit helemaal in jou kunnen verplaatsen. Het is jouw levenspad die centraal staat in de behandeling. Het is soms wel prettig om te horen dat ik er op een andere manier tegenaan kijk. Vanuit een ander gezichtspunt. Het kan je helpen milder naar jezelf te kijken, wat meer compassie te hebben met jezelf. Vaak zijn we heel streng voor onszelf. Alles moet volgens het boekje, en alles moet vaak perfect zijn. Dat is bij veel mensen een terugkerend probleem, want niemand voldoet nu eenmaal aan zulke strenge eisen. Ik ben ook zeker niet perfect, ook al wil dat nog zo graag. Bij mij mag je jezelf zijn, net als bij mijn gidsen. Zonder hocus pocus proberen wij je zo goed mogelijk te helpen. Of dit nu met Energie is, of door een luisterend oor te bieden. Jouw emoties en wat het doet met jou als persoon, dat is belangrijk. Daar probeer ik de focus op te houden, en niet op de hocus pocus eromheen. Heb je me nodig, stuur me dan een berichtje of liever bel me gewoon op. Dan kunnen we samen kijken hoe we jou kunnen helpen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *