Gratis bestaat niet

Vorige week heb ik een paar keer iemand te woord gestaan die vervolgens tijdens de sessie haar telefoon pakte om een ander te appen of ze meteen langs kon komen. Er ontstond naar mijn idee een vreemde situatie. terwijl ik mijn uiterste best deed haar uit te leggen hoe ik werk en met welke energie, probeerde ze mij allerlei ideeën aan de hand te doen. Ze vertelde wat ze wilde dat ik deed. Tot op zekere hoogte kon ik hierin mee gaan, totdat het een heel erg ” rituelen” gebeuren ging worden. Beide partijen pasten duidelijk niet bij elkaar. De energie stroomde wél, dat kon ik duidelijk voelen. Toch voelde ze niet wat ze hoopte. Dit kan gebeuren. Tot slot vertrok ze zonder te vragen wat ze me verschuldigd was. Ik was een beetje te afwachtend misschien. Ik vind het vreemd dat mensen denken dat ik dit allemaal voor niets doe. Ik steek tenslotte mijn tijd en energie erin. Het was anders geweest als ze had uitgelegd dat ze geen geld had om te betalen voor mijn dienst. Dan had ik over mijn hart gestreken, en haar geholpen uit liefde. Zoals het nu ging, voelde ik me naderhand gebruikt. Gratis bestaat namelijk niet. Nu kan ik me goed redden, ik heb het geld niet per sé nodig, maar ik vind het wel schofferend dat ze zich zo gedroeg. Ik ben gevraagd dit werkt te doen door de energie zelf, en daar heb ik ja op gezegd. Ik vertrouw er dan ook op dat er op de een of andere manier een compensatie mijn richting op komt. En die ontvang ik iedere dag, ik heb veel om dankbaar voor te zijn. Zonder geld zou ik dit werk nog steeds willen doen. Maar wél op mijn manier. Samen werkend met de energie God. Deze krachtige energie heeft me geleerd hoe ik moet werken, hoe ik moet vertrouwen op mijn gids Mo. Dit was ook voor mij een leer. Soms heb je doodgewoon geen klik met de ander, hoe goed je je best ook doet. En iets weggeven is oké, maar alleen als het uit liefde gaat. Ellen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *