Innerlijk weten

Zoals de titel al doet vermoeden, heeft iedereen kennis in zich. Kennis die vanuit het universum beschikbaar is voor een ieder die hier behoefte aan heeft. Iedere ziel weet waar het vandaan komt, en waar het weer naar toe gaat, na dit leven. Dit innerlijke weten is bij de een sterker dan bij de ander. Dit heeft onder andere te maken met religie, cultuur en een persoonlijke interesse.

Dit innerlijke weten kun je ook gebruiken om bepaalde problemen te lijf te gaan in het dagelijks leven. Daar bedoel ik mee: volg je je eigen gevoel, of laat je je de wet voorschrijven door de buitenwereld? En dit kan heel ver gaan. Durf je vanuit jezelf iemand te helpen, of laat je je weerhouden omdat je geen diploma hebt? Laat je je expertise afhangen van wat een ander van jou vindt, of durf je op jezelf te vertrouwen?

Vanuit vorige levens heb je zoveel ervaringen opgedaan waar je uit kunt putten. En als jouw intentie is om iemand écht te helpen, vanuit je hart, dan zal de levensenergie dit altijd ondersteunen. De universele energie zal beginnen te stromen en werkt met jou mee. Zonder allerlei rituelen, maar alleen door de intentie van liefdevolle hulp.

Uiteraard heb ik het hier niet over het uitoefenen van beroepen waar een goede studie voor nodig is, maar hulp bieden vanuit je eigen innerlijk weten. Je mag zo arrogant zijn om te zeggen dat je iets kunt! Er is niemand die het recht heeft, te zeggen dat je het níet kunt. Alleen zeggen we dit vaak tegen onszelf, vanuit een misplaatst minderwaardigheidscomplex. Herinner je jezelf, weet wat je kunt! Mo

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *