Nieuw boek

Yes! Ik mag weer een nieuw boek gaan schrijven, samen met mijn gidsen. Na Tijd voor verandering, hebben we het boek Dromen en hun uitleg voor de zomer afgerond. Maar er gaat een derde boek komen met de titel: Het is een klein wonder!

Waar gaat het boek over? Uiteraard wordt er een kleine terugblik gegeven over de informatie die al in de eerste twee boeken staat. Maar al snel zal er overgegaan worden tot nieuwe informatie. Informatie die ik krijg via het automatisch schrift. In mijn hoofd hoor ik mijn gids de tekst dicteren. Ik ben degene die het typt met behulp van de gidsen. Vaak gaat het volautomatisch. Je mag dit zelf ook proberen met een stukje papier. Zet je pen maar eens op het papier en vraag de universele energie om je hand over te nemen. Kijk eens wat er uit je hand ontstaat. Het wil het beste als je probeert om nergens aan te denken. Heel erg moeilijk, maar de energie neemt het snel over. De kans is groot dat het niet meteen lukt, een paar keer oefenen kan geen kwaad. Ook is het iets wat je in ontspanning het beste kunt doen. Als je gehaast bent, zal het waarschijnlijk niet lukken.

Mijn eerste twee boeken zijn op deze manier geschreven en nu komt er dus een derde aan. Benieuwd wat er gaat komen? Het zal gaan over lichamelijke-, geestelijke- en zielsgezondheid. Het verwant zijn aan elkaar en welke kwalen mensen oplopen als ze niet volgens hun ziel leven. Ik ben zeer enthousiast over de onderwerpen. Ik hoop jij ook!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *