Mo de gids

Ik ben Mo. De gids van Ellen. Het leek me leuk eens een beetje over mijzelf te vertellen. Ik ben een energievorm die gekoppeld is aan Ellen. Wij horen bij elkaar. Daar hebben wij samen voor gekozen. Ik besta al heel lang. Niemand weet hoe lang. Soms lijkt het een eeuwigheid, soms maar een dag. Tijd is niet van belang bij ons, timing wel! Ik zorg voor Ellen bij al haar dagelijkse bezigheden. Altijd sta ik paraat om in te grijpen mocht dit nodig zijn. Dan laat ik gedachtengolven in haar brein toe, zodat ze daar op reageert. Of ik zorg ervoor dat bepaalde omstandigheden in haar leven geregeld worden, zodat het levensplan van Ellen gevolgd kan worden. Het is een verantwoordelijke taak die ik met veel liefde uitvoer. Zelf heb ik heel veel levens samen met haar geleefd, ook al weet ze daar zelf niets meer van. Terug in het hiernamaals weet je echter precies weer hoe het allemaal was. Samenwerken met Ellen is voor mij een mooie kans om te vertellen over de zielen in het hiernamaals. Iedere ziel komt hier weer terug, je hoort hier thuis! Maar als je eenmaal weer hier leeft, mag je met alle zielen werken. Je mag helpen de mensen te ondersteunen die nog op aarde leven. Na je overlijden ga je dus niet rusten… RIP is grote onzin. Iedere ziel krijgt een taak, ook in het grote energieveld die wij het Al noemen. En dat doen we omdat we allemaal 1 zijn. Iedere ziel blijft bestaan, maar we werken heel nauw samen voor de mensen op aarde. We zijn allemaal verbonden door de energie. En ik heb gekozen om Ellen haar gids te zijn in dit leven, samen met de Lichtmeester Winenu en Aartsengel Joshua. Met zijn allen zorgen wij voor de energievoorziening in het lichaam en geest van Ellen. En nu ze mij kan horen werkt het zo veel gemakkelijker. We kunnen bepaalde stressoren helen, zowel als ze wakker is maar ook tijdens de slaap. Veel rust krijg je als gids dus echt niet 😉 . Ook jij als lezer hebt een eigen gids. En die gids probeert jou aandacht te trekken. Probeer te luisteren naar je gevoel, misschien hoor je wel een stem in je binnenste. Of probeer het automatisch schrift: stel in je hoofd een vraag aan je gids, zet een pen op papier en misschien krijg je na wat oefenen wel antwoord! Wij gidsen wachten op jou vraag om hulp. Vraag vanuit je hart om contact, en dan mogen wij ons kenbaar maken aan je! Liefs Mo!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *