Tijd voor verandering

Vandaag een citaat uit mijn boek. Mo verteld over de cyclus van de ziel. Iedere ziel komt hier weer terug. Na een hopelijk lang gelukkig leven kom je na je overlijden weer bij ons terug.

Woensdag 29 april 2020

De laatste tijd denk ik veel na over de dood en wat er daarna gebeurt. Dit komt, doordat ik zo intens aan het werk ben met mijn gidsen. Ook in mijn omgeving gaan er veel mensen over naar de andere wereld. Mo zegt er het volgende over:

Het is voor ons gidsen heel gemakkelijk om naar de aarde te gaan. Dit doen we om onze zielen op te halen. Grote getalen zielen komen iedere dag bij ons en grote getalen zielen gaan dagelijks naar de aarde. Het is een cyclus van heel veel levens.

Ja, als je je dit eens voorstelt. Een heel logistiek gebeuren… Je kunt er met je verstand niet bij wat een organisatie dit moet zijn.

Als je door ons bent opgehaald gaat je ziel dus naar het ‘’ziekenhuis’’, waar je geheeld wordt. Al je familieleden die hier zijn, verwelkomen je dan. Het is een prachtig weerzien! Wij nemen dan de gedaante aan van hoe wij eruitzagen, toen we samen met jouw ziel samen hebben geleefd in dit leven. Zodat je ons herkent en met ons mee gaat.

Dit is een prachtig bericht vind ik zelf. Iedereen herkent de gedachte dat je graag je overleden geliefden graag weer terug zou willen zien, toch?

Als je als ziel geheeld bent, dan ga je ander werk doen. Tussen de fases van levens in, doe je mooi werk. Je kunt zelf kiezen wat voor werk. Als je tenminste negen jaar hebt gewerkt, dan kan je weer opnieuw incarneren.

Waarom negen jaar?

Die tijd is nodig om weer een plan te maken en om je gids te instrueren. Het wordt allemaal heel zorgvuldig doorgesproken. Pas als alle partijen het eens zijn, ga je terug naar de aarde. Het is dan feest bij jullie omdat je in verwachting bent. De ziel is al vanaf de conceptie aanwezig in het lichaam.

Dit is zo’n beetje de stijl van communicatie tussen mijn gidsen en mezelf. Ik mag vragen wat ik wil. En ze geven zo duidelijk mogelijk antwoord op mijn soms zo onsamenhangende vragen. Heel vaak komt er meteen weer een andere vraag in me op, terwijl ze nog bezig zijn met het antwoord op de vorige. Ben jij ook zo benieuwd hoe het allemaal in zijn werk gaat? Binnenkort komt ons boek “Tijd voor verandering” in de verkoop. Zou je een exemplaar willen hebben, dan mag je me wel even een berichtje sturen. Mo zet er een mooie boodschap voor je in! Ik wens jullie een heel fijn weekend!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *