Verjaardagen

Als je in de hemel bent, worden verjaardagen dan nog gevierd? Jullie hebben me verteld dat je reïncarneert, dus hoe zit dit dan? Dit vroeg ik me al eens af en eigenlijk weet ik het antwoord wel. Maar vandaag moest ik hier weer aan denken. Mijn opa, die al vele jaren geleden is overleden was op deze dag jarig. Net als mijn schoonvader, die ook al vele jaren weer in jullie midden is. Het blijft toch een beetje een speciale dag. Je denkt uiteraard weer eens aan ze, maar een feestje houden doe je eigenlijk ook niet… Ellen

“In principe vieren wij geen verjaardagen. Wel vieren wij dat er een ziel weer terug is gekomen in de hemel. Als je helemaal geheeld bent na je leven en je keert terug in de Bron, dan wordt dit gevierd met alle zielen die jou hier kennen. Dat zijn er nogal wat, want je hebt behoorlijk wat levens geleefd over het algemeen. Het is een prachtig weerzien. Wij begrijpen dat het voor jullie als mensen moeilijk te begrijpen is hoe dit precies in zijn werk gaat, maar geloof me dat het een prachtig feest is. Je mag het zo inrichten zoals je zelf wilt. Wèl vinden we het heel fijn als er nog eens aan ons wordt gedacht door jullie op aarde. We kunnen jullie liefde voelen. Zodra je aan een ziel denkt die hier verblijft, dan weet je dat. Dat heeft te maken met de telepathische verbinding die aanwezig is. Ons bewustzijn pikt het haarfijn op, zodra je ons iets vraagt of je ons herinnert. We sturen dan wat liefdevolle energie terug. Probeer maar eens te voelen of je dit kunt waarnemen. Het zal niet iedereen lukken helaas, maar steeds meer mensen zijn in staat onze energie waar te nemen. Hier zijn wij heel blij om. Zo kunnen we toch laten weten dat we er nog steeds zijn, en dat we nog steeds van jullie houden. Winenu”

“Iedere keer als je aan ons denkt, voelen wij dit. En dat vinden wij heel fijn. Heb je dus iemand van wie je heel veel houdt, en diegene is hier bij ons, dan kun je gewoon nog met die ziel communiceren. We horen jouw gedachten, en we doen ons uiterste best om een teken van leven terug te sturen. Je kunt hierbij denken aan een spontane rilling over je armen, maar ook een licht spierkrampje zou een teken kunnen zijn. Ook het ineens heel warm krijgen, terwijl je aan je geliefde ziel denkt, behoort tot de mogelijkheden van communicatie. Je kunt het zien als een lichamelijk teken. Je mag in je hoofd afspreken met deze ziel, dat dit teken iedere keer wordt gegeven als hij of zij bij jou in de buurt is. Zo kun je toch voelen dat we er zijn, en heb je misschien minder verdriet over ons heengaan. We worden hier allemaal weer opgenomen, niemand uitgezonderd. Mo”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *