Chronische ziekte

Vandaag zat ik me af te vragen waarom je bijvoorbeeld een lage rugpijn ontwikkeld. Je hebt zo nu en dan rugpijn zonder aanwijsbare oorzaak. Je neemt pijnstillers om de pijn maar niet te voelen, terwijl het niets oplost. Ditzelfde heb je met hoofdpijn. Vaak mankeert er niets aan je lichaam, maar toch heb je pijn en ongemak. Dit kun je verdoven door pijnstillers te nemen. Maar de afgelopen tijd, sinds ik in contact sta met mijn gidsen wil ik graag weten waar deze pijn vandaan komt en of er een andere manier is om hiervan af te komen. Ik krijg zo nu en dan ook mensen met onverklaarbare pijnklachten in de praktijk. Er is me beloofd dat mijn gidsen dit vaak kunnen verhelpen met de Universele Energie. Wil je hier uitleg over geven Mo?

“Natuurlijk wil ik dat. Je hebt de jaren die je hier op aarde bent heel wat onverwerkte emoties opgespaard. Deze emoties zetten zich bij jou vast in met name de onderrug. Dit is voor ieder persoon verschillend. De een ontwikkeld rugpijn, de ander krijgt hoofdpijn. Het is afhankelijk van je persoonlijkheid als mens waar de pijn zich laat gelden. Als je hier geen actie op onderneemt om het te verhelpen op een grondige manier, dan kunnen zich chronische ziektes ontwikkelen. Een schoolvoorbeeld is natuurlijk de Burnout. Je bent moe, je gaat door. Dan wordt je nog vermoeider, maar je stopt nog steeds niet. Door, door, door. Totdat het lichaam keihard op de rem trapt. Je komt niet meer overeind. Je hebt niet naar je lichaam geluisterd, dus zorgt het, dat je het nu echt gaat horen!

Het gaat met name om de balans tussen het lichaam, de geest en je ziel. Niemand is perfect in balans, laat ik dit voorop stellen. Degene die zegt dat dit wel zo is, houdt zichzelf voor de gek. Het is voor ons gidsen een koud kunstje om na te gaan waar je pijnpunten zitten. Vaak zijn het overtuigingen die je niet dienen, die zorgen voor de onbalans. Waarom ga je maar door? Wie zegt dat dat moet? Op een rustperiode staat echt geen straf hoor. Je moet je lichaam en geest op tijd wat rust gunnen. Dan kun je heel lang mee in het arbeidsproces en in het dagelijks leven. Misschien wil je wel gewoon teveel. Je moet twee keer per jaar op vakantie, anders tel je niet mee. Of wat zullen de mensen wel niet zeggen als ik een thuisblijvende moeder ben? Ik vind mijn baan niet leuk, maar ik vind vast niet een leukere baan. Dit zijn maar een paar voorbeelden die zich in je spieren kunnen gaan vastzetten. Maar ook onverwerkte emoties kunnen hiervan de oorzaak zijn. Je krijgt op emotioneel vlak klap op klap te verwerken, zonder dat je hier mee om weet te gaan. Ook dan zul je dit in je lichaam gaan ervaren als pijn, of in je hoofd. Je hebt concentratieverlies, je functioneert maar op een fractie van je kunnen.

Jij mag, samen met ons, deze mensen gaan helpen. Ga uitzoeken waar deze klachten vandaan komen. Wat belemmert je in je leven. Wij kunnen heel veel helen met de Universele Energie. Dit is de levensenergie die door ons allemaal heen stroomt. Wij kunnen dit als boodschappers van het Licht ongelimiteerd aanwenden om mensen te helpen die vanuit hun hart hulp willen. Dan zullen wij ons uiterste best doen voor je. Ik wil graag vertellen wat we bijvoorbeeld doen. We helpen je uitzoeken waar je overtuigingen vandaan komen. Dit is vaak al een helende factor. Als je weet dat je bepaald gedrag manifesteert om iemand of iets te pleasen, dan is dit vaak al een eerste aanleiding het gedrag te veranderen. Je wordt je bewuster van wat je doet. En waarom je het doet. Dus begin je je af te vragen of het ook anders kan.

Dan laten we je staan. We gaan zelf met onze energie jou helen. Het kan zijn dat je bewegen gaat. Je gaat een bepaalde pijnplek oprekken. Wij buigen je als het ware in de juiste houding voor jou. Dit ziet er misschien op papier vreemd uit. Overigens zal iedere cliënt kunnen beamen dat het niet eng is om dit te ondergaan. Het kan pijnlijk zijn, maar naderhand voelen mensen zich vaak erg ontspannen en moe. Energiewerk neemt veel van je. Je muur wordt min of meer afgebroken. Je voelt de moeheid volledig. Geef hieraan toe naderhand en rust uit! Drink water om de afvalstoffen die vrijkomen af te voeren. Je lichaam zit zo prachtig in elkaar, het heelt zichzelf lang. Het is houden van jezelf en zorgen voor jezelf. Wij helpen graag, we hebben alleen jouw oprechte hulpvraag nodig. Anders mogen wij niet volledig in actie komen. Weet dat de Lichtenergie van iedereen is, dus ook voor jou. Schroom niet om met klachten contact op te nemen. Mochten wij niets voor je kunnen doen, dan hoor je dit ook van ons. Wij kennen je lichaam, we kennen je geest en we kennen zeker je ziel! Mo”

Dank je wel. Ik heb dit natuurlijk ook zelf mogen ervaren. Het is een aparte gewaarwording om in een bepaalde pose gezet te worden door de energie. Soms lijkt het een beetje op Yoga-oefeningen. Je wordt als automatisch bewogen. Je voelt je spieren ontspannen en soms losschieten. Het voelt na de behandeling erg lekker. Tijdens de behandeling is het wel eens pijnlijk. Het is wel een investering in je gezondheid die voor mij erg vertrouwd aanvoelt. Ik weet dat jullie me het beste willen geven wat maar mogelijk is. En dit geldt ook voor mijn cliënten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *