Wat maakt mij een medium?

Ik vraag me wel eens af, wat mij nu een medium maakt. Ik kan de toekomst niet voorspellen. Ik kan je de winnende lottogetallen niet vertellen. Ik heb ook geen beelden van allerlei dode mensen in mijn ooghoeken. Als je zo`n beeld hebt van een medium, dan moet je niet bij mij zijn.

Maar wat kan ik dan wel? Ik kan mijn gidsen horen in mijn hoofd, ik heb drie vaste gidsen die me bijstaan. Ik hoor ze niet de hele dag. Als ik bezig ben met dagelijkse dingen, dan zijn ze meestal stil. Vaak voel ik dan wèl de Energie van ze. Continu ben ik me bewust dat ze bij me zijn. Ook als ik mijn dagelijkse dingen doe. Dit varieert van een zacht kriebeltje in mijn wang, tot het gevoel dat er iemand heel dichtbij me staat. En als ze het willen kan ik ze zien in mijn hoofd. Ik zie dat ze bepaalde handelingen doen. Vaak zijn het korte filmpjes van een paar seconden.

Dit is wellicht iets heel anders dan je zou verwachten als je programma`s kent, zoals “Het zesde zintuig”, Char, etc. Ik heb gaven gekregen die bij mij passen. Gaven die ik mag gebruiken om het mooie werk te doen, waar ik voor gevraagd ben, zoals het wakker maken van mensen. Ik mag samenwerken met mijn gidsen en de Grote Energie. Ik vertaal aan mijn cliënten wat me wordt verteld door mijn gidsen. Ik word opgeleid door de gidsen zelf, zodat mijn kennis exact aansluit bij mijn werk. In deze tijd van overgang, zijn er veel mensen die moeilijk bij hun innerlijke zelf kunnen. Ze worden een gevoel gewaar die ze niet thuis kunnen brengen. De energie om ons heen verandert nogal. Deze mensen mag ik ondersteunen in de zoektocht naar huis. Ik mag helpen contact te maken met de eigen gids. Want dat is niet voorbehouden tot een enkeling. Echt iedereen wordt ondersteunt door het Universum, alleen ben je je daar niet altijd van bewust.

Het is prachtig om te zien hoe iemand zich bewust wordt van zijn of haar gids. Dat mensen de Energie leren voelen. Gidsen komen uit de Wereld van Jaweh, die de Grote Levensenergie zelf is. Hoe mooi is het dat je mensen mag vertellen dat ze altijd ondersteund worden door Liefde. Dat het na dit leven niet ophoudt, maar dat de ziel voortleeft in deze Energie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *