Energiewerk bij dieren

Kun je ook terecht bij mij met je dier? Jazeker. Ik kan vaak met de Universele Energie heel veel doen voor uw dier. Door verbinding te maken met het dier, kan ik aangeven wat er speelt qua emotie. Door een energetische behandeling te geven, zal het dier vaak ontspannen. Dit kun je na een paar minuten vaak al zien. Het dier kan soms in het begin een beetje gespannen reageren. Ik ben een vreemde voor ze. Het is logisch dat ze daar niet direct van gediend zijn. Toch zie je in de meeste gevallen de dieren ontspannen onder mijn handen. Bij paarden zie je dit heel duidelijk. Ze staan in het begin wat strak , hoofd hoog. Maar na een poosje zie je het hoofd zakken. Het paard begint wat af te kauwen en geniet zichtbaar van de behandeling. Het is een vorm van energiewerk die ik heel mooi vind om te doen. Het is nog redelijk onbekend, maar het draagt zeker bij aan het welzijn van uw paard of hond.

Dieren hebben de neiging u te spiegelen in uw gedrag. Het kan dus heel goed zijn dat ik naast het dier ook met de eigenaar of rijder aan de slag moet. Het dier neemt uw spanning over, dus het kan goed zijn ook naar uzelf te kijken. Hoe zit ikzelf in mijn vel? Ben ik wel ontspannen , voel ik me oké? Het probleem hoeft niet altijd van het dier afkomstig te zijn. Ook omgevingsfactoren spelen een rol. Is het dier op zijn plaats in uw gezin, of op stal? Of kan het beter zijn hier veranderingen in aan te brengen. Als u twijfelt, kunt u me gerust even contacteren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *