Samenwerken met je gids

Zou je ook graag contact willen met je eigen gids, maar weet je niet zo goed hoe je dit moet doen? Ik geef graag tips om zelf je gids te zoeken. Ieder mens heeft een gids, dit is echt niet voorbehouden aan een enkeling. En de Energie kun je leren voelen. Dit kan door een energiebalans te ondergaan, of door een behandeling te krijgen door iemand die dit geleerd heeft te doen. Samen kunnen we op zoek gaan naar een manier die voor jou werkt om contact te leggen met je gids. Hierbij maak ik gebruik van het aanleren van automatisch schrift. Iedereen mag dit leren. Ook vertel ik je graag alle informatie die ik te horen krijg van mijn eigen gids. Dus heb je vragen over het reilen en zeilen in het hiernamaals, neem dan contact op. Ik wil je graag leren communiceren met jouw eigen gids. Het is echt niet iets om bang voor te zijn. Het verrijkt je leven, je krijgt de meest objectieve adviezen van de boodschappers van het Licht. Ze willen graag contact, en ze willen graag met je samenwerken om je leven zo gemakkelijk mogelijk en zo fijn mogelijk te maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *