Energiewerk

Het werk wat ik doe is me door mijn gidsen geleerd. Doordat ik mijn gids kan verstaan, krijg ik instructies. Ze vertellen me wat ik met de cliënt ga doen. Alles wat ik met een cliënt doe, heb ik aan den lijve zelf gevoeld. Ik weet dus wat er met je gebeurd. Energiewerk is zeer vermoeiend. En om een ander te kunnen helpen zal ik zelf eerst van mijn pijnpunten af moeten nietwaar? Met pijnpunten bedoel ik zielenpijn. Waar heb je in je leven schade door opgelopen op emotioneel vlak. Kortom, waar heb je nog onverwerkte emoties.

Deze onverwerkte emoties hebben de neiging zich vast te gaan zetten in ons lichaam. Hier kun je zelfs na jaren nog mee aan de slag. Je energiecentra worden schoongemaakt en emoties worden geheeld. Dit gebeurt door de Universele Energie zelf. Het kan zijn dat je blokkades worden opgeheven door je lichaam te strekken en te rekken. Dit is niet altijd pijnloos! Maar naderhand voelt je lichaam heerlijk warm, en kun je voelen dat alles weer stroomt in je lijf. Maar het kan ook zijn dat je gewoon een bepaalde situatie uit je leven mag gaan overdenken en de bijbehorende emoties mag gaan herbeleven terwijl je lekker languit ligt. Je voelt dan de Energie zijn werk doen. Zo op het eerste gezicht lijkt er niet zoveel te gebeuren, maar niets is minder waar. Vaak ben je naderhand heel erg moe. Je lichaam moet wennen aan de nieuwe situatie in je lichaam. Het gebeurde waar je zoveel pijn aan ondervond, is geheeld.

Tijdens het Energiewerk kun je gaan voelen dat spieren worden losgemaakt, het gaat dan hier en daar “losknappen”. Het kan dus ook goed zijn dat je na de behandeling het gevoel hebt dat je een beetje wiebelig bent. Dit is niet iets om je zorgen over te maken. Het trekt allemaal wel weer weg. Het kan ook zijn dat je tijdens en na de behandeling erg moet boeren, of een gevoel van misselijkheid krijgt. Ook dit zijn normale verschijnselen gezien de omstandigheden. Doorspoelen met fris water is heel goed, zo ruim je de afvalstoffen op. Het oplossen van oud leed of trauma vergt nu eenmaal het een en ander. Bedenk dat dit van voorbijgaande aard is. En dat je het waard bent om je goed te voelen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *